Autopaikan vuokraus

Kaikissa kohteissa on autopaikkoja vuokrattavana. Autopaikan vuokrauksesta ilmoitetaan asuntotarjouksen vastaanottamisen yhteydessä. Paikan voi varata myös myöhemmin. Varaustilanteen voi tarkistaa asiakaspalvelustamme. Minimiveloitus on yksi kuukausi. Taloyhtiön autopaikat (onko katoksessa vai avopaikkoja) sekä vuokran voi tarkistaa taloyhtiökortista ja paikan saa käyttöönsä soittamalla toimistollemme. Kaikki autopaikat ovat lämmitystolpallisia.

Useimmissa taloyhtiöissä on tarjolla vieraspaikkoja lyhempiaikaista pysäköintiä varten. Nuo paikat ovat yleensä neljän tunnin kiekkopaikkoja ja tarkoitettu väliaikaiseen pysäköintiin talon vieraita varten. Voit tiedustella asiakaspalvelustamme mahdollisia vapaita autopaikkoja lyhempiaikaiseen vuokraukseen.

Mikäli tarvitsette autolle invapaikkaa eikä sitä taloyhtiön parkkialueella ole merkattu, ottakaa yhteys kiinteistöhuoltoon niin järjestämme mahdollisuuksien mukaan.

Lämmitystolpasta saatavaa sähköä käytetään vain auton moottorin lämmittämiseen. Virta tulee lämmityspistorasiaan pistorasian kellolaitteen ohjaamana. Useimmissa kohteissa kaapelointi- ja sulakekoko ei mahdollista sisätilalämmittimien käyttöä. Huolehdi siitä, ettei johtoja jää sähkötolpasta roikkumaan, kun auto ei ole lämmityksessä. Kiinteistöhoitajalla on oikeus poistaa tolppaan irralleen jätetty johto. Sähkötolpat on pidettävä aina lukittuina turvallisuuden takia.

Vuokrattua autopaikkaa ei saa luovuttaa muille. Kuorma-auton pitäminen autopaikalla ei ole sallittua. Jos asukkaalla on käytössä kaksi autopaikkaa, hän joutuu luopumaan toisesta, jos taloon tulee muita autopaikan tarvitsijoita. Moottoripyörälle tulee vuokrata oma autopaikka.