Sisäänmuutto

Tervetuloa asukkaaksi. Uuden asukkaan tulee ilmoittaa mahdolliset huoneistossa olevat tavallista kulumista suuremmat viat ja puutteet kiinteistöhuoltoon lähettämällä sähköinen huoneiston tarkastuslomake kolmen arkipäivän kuluessa muutosta.

Muuttoilmoitus ja osoitteenmuutokset

On tehtävä viikon kuluessa muutosta – www.muuttoilmoitus.fi . Uusi osoite täytyy päivittää myös esimerkiksi puhelinoperaattorille, Internetin palveluntarjoajalle, pankkiin, kirjastoon, sukulaisille ym.

Sähkösopimus

Vuokralainen huolehti ennen muuttoa, että asunnossa on sähkösopimus ja irtisanoo sen poismuuttaessa. Sähkösopimuksen tulee olla voimassa koko vuokrasopimuksen keston ajan.

Kotivakuutus

Joissakin taloyhtiöissä kotivakuutus velvoitetaan ottamaan vuokrasopimuksen ehdoissa. Suosittelemme laajaa kotivakuutusta. Kiinteistön täysarvovakuutus korvaa kiinteistölle aiheutuneet vahingot, mutta asukkaan irtaimistoon kohdistuneita vahinkoja se ei tavallisesti korvaa. Astianpesukoneen asennusta varten tulee ottaa kotivakuutus ja toimittaa kopio vakuutusasiakirjasta isännöitsijälle ennen koneen asentamista.