Hakijalle

osnakodit-vuokra-asunto-hakijalle

Nuorisoasunnot - asunnonhaku

Nuorisoasunnot on tarkoitettu alle 30-vuotiaille ensisijaisesti työssäkäyville hakijoille. Nuorisoasumisen tarkoituksena on tarjota edullisia asuntoja kasvukeskuksissa. Asuminen nuorisoasuntokohteessa on tavallista vuokra-asumista, jossa noudatetaan normaaleja vuokra-asumisen sääntöjä.

muut_vuokra-asunnot_hakijalle

Muut vuokra-asunnot

Isännöinnissämme ja haettavana on myös muita vuokra-asuntokohteita. Pienen vuokrataloyhtiön Oulun Villa-Metsola Oy:n vuokra-asuntoja tarjoamme Oulussa ja Kempeleessä sekä isännöimme kahta yhtiön senioritalokohdetta Oulussa. Isännöimme lisäksi kahta kehitysvammaisten palveluasuntokohdetta.

Sisäinen asunnonhaku

Sisäistä asunnonvaihtoa voi hakea asuntohakemuksella, liitteitä ei tarvitse enää toistamiseen toimittaa. Asunnonvaihto on mahdollista, kun asumista on takana vähintään 6 kk:tta nykyisessä asunnossa ja asuminen on sujunut ongelmitta.

Asuntohakemuksen liitteet

Asuntohakemukseen tulee toimittaa seuraavat liitteet, ilman niitä hakemuksen käsittely ei etene. Lisäksi mukaan voi liittää oman vapaamuotoisen selvityksen asunnontarpeeseen vaikuttavista muista seikoista

Asuntotarjouksen vastaanottaminen ja vuokrasopimus

Kun olemme käsitelleet asuntohakemuksen ja voimme tarjota asuntoa, sovimme asuntoon asuntonäytön. Näytön jälkeen hakijan tulee ilmoittaa ottaako tarjotun asunnon vastaan vai odottaako mahdollisesti seuraavaa tarjousta.