Yhdistys

Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys ry eli OsNa ry toimii voittoa tavoittelematta ensisijaisesti 18-29 –vuotiaiden nuorten edunvalvojana asumiskysymyksissä Oulun seudulla. Olemme toimineet vuodesta 1991 alkaen. Jäsenistömme koostuu oululaisista nuoriso-, opiskelija- ja muista järjestöistä (19) sekä henkilöjäsenistä (5).

nal_logo Olemme Nuorisoasuntoliiton (NAL) jäsenjärjestö. Asumisen sisältöpalveluita toteutamme Veikkauksen tuotolla.

Toimintamme tavoitteena on:

• Nuorten asumisolojen parantaminen mm. rakennuttamalla ja vuokraamalla yhdessä Oulun Moniasunnot Oy:n kanssa edullisia nuorisoasuntoja sekä tuottamalla asumisen sisältöpalveluita.
  • Nuorten asumisen edunvalvonta mm. toimimalla nuorten asumisen asiantuntijana erilaisissa verkostoissa ja työryhmissä
  • Asunnottomuuden torjunta mm. edistämällä nuorten omaehtoista toimintaa asumisensa ja elämäntilanteensa parantamiseksi.

Yhdistyksen hallitus 2018

puheenjohtaja Sini-Elina Kärsämä, sinielina.karsama@gmail.com

varapuheenjohtaja Eero Räsänen

jäsenet Mauri Korhonen, Sanna Väisänen, Sanna Kangasniemi ja Hannu Häikiö

Hallituksen sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Heli Lappeteläinen, p. 044 777 5773

Yhdistyksen jäsenyydestä ja toiminnasta lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Heli Lappeteläinen tai hallituksen puheenjohtaja Sini-Elina Kärsämä.