Warning: Attempt to read property "name" on string in /home/osna/public_html/wp-content/plugins/advanced-custom-fields-pro/core/fields.php on line 47

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/osna/public_html/wp-content/plugins/gd-mylist/include/gd_mylist_asset.php on line 26

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/osna/public_html/wp-content/plugins/gd-mylist/include/gd_mylist_asset.php on line 32

Warning: Trying to access array offset on value of type bool in /home/osna/public_html/wp-content/plugins/gd-mylist/include/gd_setcookie.php on line 13
Asukastoiminta - Osnakodit

Asukastoiminta ja asukasdemokratia

Asukasolohuoneet ovat päihteettömiä asukkaiden kohtaamispaikkoja. Ei ole väliä kuka olet tai mistä tulet, välitön ilmapiiri toivottavat sinut tervetulleeksi kahvittelemaan, pelailemaan tai osallistumaan tiloissa järjestettäviin aktiviteetteihin sellaisena kuin olet.

Asukasolohuoneet ovat myös kaikkien asukkaiden varattavissa. Voit varata tilan omaan käyttöösi ottamalla yhteyttä toimistoon tai asukastoiminnan ohjaajaan. Tilat ovat päihteettömiä ja niissä saa oleskella klo 22 asti. Tilan käyttäjä vastaa tilan kunnosta ja siivouksesta.

Asukastoiminta ilmoittaa tapahtumistaan talon ilmoitustauluilla. Parhaiten asukastoiminnan mukana pysyt liittymällä  asukastoiminnan Facebook-ryhmään.

 

Osnakodit järjestää asukasolohuonetoimintaa kolmella talolla:

Toppila: Lippulaivan palvelupiste, Sellukatu 10 B-rappu, 90520 Oulu, torstaisin klo 13.00 – 15.00

Toppilansaari: Mesaanitie 1, 90510 Oulu, 1. kerros tiistaisin klo 15-17

Välivainio: Sorvarintie 10, 90530 Oulu, 1. kerros, B-rappu keskiviikkoisin klo 13-15

Muita asukastiloja

Asukastiloja voi varata omaan käyttöön. Kysy lisää Ohjaajalta, Teija p. 044 591 0446

 

Toppilansaari: Mesaanitie 2, 90510 Oulu, A-rappu 4. kerros 

Kuivasranta: Palokukantie 1, 90540 Oulu, 1. kerros

 

Asukasdemokratia

Asukkaat voivat vaikuttaa asuinyhteisön toimintaan monella tavalla. Asukastoimintaan osallistumalla voit olla mukana suunnittelemassa vapaa-ajan toimintaa ja asukasolohuoneiden toimintaa. Asukastoiminnalle on talokohtaiset määrärahat, joiden käyttöön voit asukastoiminnassa vaikuttaa. Voit ehdottaa hankintoja, toimintaa, retkiä tai tulla itse vetämään toimintatuokion asukasolohuoneelle.

Osnakodit tekee säännöllisesti kyselyitä asumisviihtyvyydestä, Vastaamalla kyselyyn annat meille arvokasta tietoa, jonka avulla voimme kehittää toimintaamme.

Voit myös antaa suoraan palautetta ja ehdotuksia joko asiakaspalveluun, ohjaajalle tai kiinteistöhuollolle. Käsittelemme asukaspalautteet viipymättä ja pyrimme vastaamaan toiveisiin mahdollisuuksien mukaan.

Kiinteistöosakeyhtiöiden hallituksissa on asukasedustus. Jos asukasedustus kiinnostaa, ilmoita ehdokkuutesi heli.lappetelainen@osna.fi. Hallituksen valitsee yhtiökokous kerran vuodessa.