Osnakodit

Osnakodit on Oulun Moniasunnot Oy:n, Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistyksen ja Oulun Perusisännät Oy:n yhteenliittymä. Olemme asumisen kokonaispalvelujen osallistava edelläkävijä. Toimimme asiakkaan etua kunnioittaen. Arvomme on olla luotettava, välittävä, ammattitaitoinen, ennakkoluuloton ja avoin toimija ja yhteistyökumppani.

 

Oulun Moniasunnot Oy

Oulun Moniasunnot Oy rakennuttaa, hallinnoi ja isännöi vuokra-asuntokohteita. Yhtiö on perustettu vuonna 1996 ja toteuttaa sosiaalista asuntotuotantoa. Oulun Moniasunnot on valtion yleishyödylliseksi nimeämä yritys. Rakennutamme kaikki asuntokohteemme itse. Näin voimme vaikuttaa kohteiden sijaintiin hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pystymme myös suunnittelemaan asunnot asukkaiden tarpeisiin ja varmistamaan kohtuullisen vuokratason.

Toimimme Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys ry:n ja kiinteistöhuoltoyhtiön Oulun Perusisännät Oy kanssa tiiviissä yhteistyössä. Toiminta-ajatuksena on ratkaista asiakasryhmämme asumiseen liittyvät ongelmat kokonaisvaltaisesti – yhdessä –kannattavasti.

Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Vuokra-asuntotuotantomme ja siihen liittyvät palvelu ovat myös saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -merkin.

 

Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys ry

Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys ry eli OsNa ry toimii voittoa tavoittelematta ensisijaisesti 18-29 –vuotiaiden nuorten edunvalvojana asumiskysymyksissä Oulun seudulla. Olemme toimineet vuodesta 1991 alkaen. Jäsenistömme koostuu oululaisista nuoriso-, opiskelija- ja muista järjestöistä (19) sekä henkilöjäsenistä (5).

Olemme Nuorisoasuntoliiton (NAL) jäsenjärjestö.

Asumisen sisältöpalveluita toteutamme Veikkauksen tuotolla.

Toimintamme tavoitteena on:

  • Nuorten asumisolojen parantaminen mm. rakennuttamalla ja vuokraamalla yhdessä Oulun Moniasunnot Oy:n kanssa edullisia nuorisoasuntoja sekä tuottamalla asumisen sisältöpalveluita.
  • Nuorten asumisen edunvalvonta mm. toimimalla nuorten asumisen asiantuntijana erilaisissa verkostoissa ja työryhmissä
  • Asunnottomuuden torjunta mm. edistämällä nuorten omaehtoista toimintaa asumisensa ja elämäntilanteensa parantamiseksi.

Yhdistyksen hallitus

Meille on myönnetty Suomalaisen Työn Liiton Yhteiskunnallinen yritys -merkki.

Nuorten asumisen edunvalvontapalvelumme ovat myös saaneet Suomalaisen Työn Liiton Avainlippu -merkin.

 

Oulun seudun Kiinteistöpalvelut Oy

Viihtyisä asuinympäristö ja hyväkuntoiset rakennukset muodostavat hyvät puitteet asumiselle. Oma kiinteistöhuoltomme huolehtii talojen ja piha-alueiden kunnosta ja siisteydestä.

Tietosuojalauseke

Tietosuojalauseke Osnakodit (Oulun Moniasunnot Oy, Oulunseudun nuorisoasuntoyhdistys ry ja Oulun seudun Kiinteistöpalvelut Oy)

Asunnonvuokraus – ja kiinteistöhuoltotoiminta sekä sisältöpalveluiden tuottaminen edellyttää henkilötietojen käsittelyä. Henkilötietojen käsittely perustuu asiakassuhteeseen, muuhun asialliseen yhteyteen tai asiakkaan antamaan suostumukseen. Henkilötietoja käytetään esimerkiksi asiakassuhteen hoitoon, asiakasviestintään ja asuntojen kunnossapitotehtäviin.

Henkilötietoja kerätään asiakkaalta itseltään sekä luottotietorekisteristä. Oulun Moniasunnot Oy, Oulunseudun nuorisoasuntoyhdistys ry ja Oulun seudun Kiinteistöpalvelut Oy kiinnittävät erityistä huomiota asiakkaan yksityisyyden ja henkilötietojen suojaukseen ja noudattaa hyvää tietojenkäsittelytapaa.

Käyttämämme ohjaustaverkossa.fi -palvelun tietosuojaseloste

Tulostettava lomake henkilötietojen tarkastuspyynnön tekemiseksi