Osnakodit

Osnakodit on Oulun Moniasunnot Oy:n, Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistyksen ja Oulun Perusisännät Oy:n yhteenliittymä. Olemme asumisen kokonaispalvelujen osallistava edelläkävijä. Toimimme asiakkaan etua kunnioittaen. Arvomme on olla luotettava, välittävä, ammattitaitoinen, ennakkoluuloton ja avoin toimija ja yhteistyökumppani.

 

Oulun Moniasunnot Oy

Oulun Moniasunnot Oy rakennuttaa, hallinnoi ja isännöi vuokra-asuntokohteita. Yhtiö on perustettu vuonna
1996 ja toteuttaa sosiaalista asuntotuotantoa. Oulun Moniasunnot on valtion yleishyödylliseksi nimeämä yritys. Rakennutamme kaikki asuntokohteemme itse. Näin voimme vaikuttaa kohteiden sijaintiin hyvien kulkuyhteyksien varrella. Pystymme myös suunnittelemaan asunnot asukkaiden tarpeisiin ja varmistamaan kohtuullisen vuokratason.
Toimimme Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys ry:n ja kiinteistöhuoltoyhtiön Oulun Perusisännät Oy kanssa

tiiviissä yhteistyössä. Toiminta-ajatuksena on ratkaista asiakasryhmämme asumiseen liittyvät ongelmat kokonaisvaltaisesti – yhdessä –kannattavasti.

 

Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys ry

Oulunseudun Nuorisoasuntoyhdistys ry eli OsNa ry toimii voittoa tavoittelematta ensisijaisesti 18-29 –vuotiaiden nuorten edunvalvojana asumiskysymyksissä Oulun seudulla. Olemme toimineet vuodesta 1991 alkaen. Jäsenistömme koostuu oululaisista nuoriso-, opiskelija- ja muista järjestöistä (19) sekä henkilöjäsenistä (5).

Olemme Nuorisoasuntoliiton (NAL) jäsenjärjestö.

Asumisen sisältöpalveluita toteutamme Veikkauksen tuotolla.

Toimintamme tavoitteena on:

  • Nuorten asumisolojen parantaminen mm. rakennuttamalla ja vuokraamalla yhdessä Oulun Moniasunnot Oy:n kanssa edullisia nuorisoasuntoja sekä tuottamalla asumisen sisältöpalveluita.
  • Nuorten asumisen edunvalvonta mm. toimimalla nuorten asumisen asiantuntijana erilaisissa verkostoissa ja työryhmissä
  • Asunnottomuuden torjunta mm. edistämällä nuorten omaehtoista toimintaa asumisensa ja elämäntilanteensa parantamiseksi.

Yhdistyksen hallitus 2016-2017

Sanna- Mari Talala, puheenjohtaja, p. 040 591 9006, Sini-Elina Kärsämä varapj, jäsenet Mauri Korhonen, Mika Kukkonen, Eero Räsänen ja Sanna Väisänen.

Hallituksen sihteerinä toimii toiminnanjohtaja Heli Lappeteläinen, p. 044 777 5773

Yhdistyksen jäsenyydestä ja toiminnasta lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Heli Lappeteläinen tai hallituksen puheenjohtaja Sanna-Mari Talala.

 

Oulun Perusisännät Oy

Viihtyisä asuinympäristö ja hyväkuntoiset rakennukset muodostavat hyvät puitteet asumiselle. Oma kiinteistöhuoltomme huolehtii talojen ja piha-alueiden kunnosta ja siisteydestä.